Forumul poate fi accesat la adresa: http://sindicatpromedica.ro/forum/

Facem mentiunea ca acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont. Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Promedica, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii.

Opiniile, ideile, atitudinile utilizatorilor nu sunt in nici un fel, nici un moment si sub nici o circumstanta – asociate cu, generate de sau cu acordul Promedica, responsabilitatea ramanand in exclusivitate a utilizatorilor.

Vă recomandăm ca, înainte de a adresa o întrebare, să parcurgeți subiectele deja postate, întrând pe secțiunea ce vă interesează. Este foarte important să plasați întrebarea dvs în secțiunea potrivită.

Va uram bun venit in paginile Forumului Promedica!